BMW E21
 
Navigation
 -Home
 -Search
 -News
 -Portal

Site Account
 -Login
 -Register
 -Online Users


Forums
 -General Forum
 -Tech Forum
 -News Archives
 -Cars

Files
 -Overview

E21
 -About
 -Parts
 -Funstuff
 -Classifieds
 -Links
 -Projects

Features
 -Unified
 -Hosting
 -Personal
 -Vin-checker
 -Events

Registry
 -Index
 -Thumbnails


General Forum : Forbidden

- BMW E21 Community
   - General Forum
      - Forbidden
wayfast   Posted Sunday, Mar 11th 2:19am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 2

Belleville, Michigan
81 323i
Forbidden
You do not have permission to access this document.


--------------------------------------------------------------------------------

Web Server at tricord.be






omg this is the most annoying thing ever, almost anything i click i get this, sometimes it comes up sometimes it doesn't. mainly when i'm looking in the registry.

anyone else get this or just me?

imaradiostar   Posted Sunday, Mar 11th 3:43am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 1029
   
Nashville, TN
81 323i, 82 525i, 85 524td, 90 535i
agreed. It's getting a bit frustrating.

jamie

NSR21L   Posted Sunday, Mar 11th 11:14am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 20
   
Sydney NSW
BMW E21 323i
I get it as well, indeed it is very annoying, i can't upload any pictures, is there anything we can do? Maybe re-register ourselves again? aaaaarrrrrgggghhhh!

chupchup   Posted Sunday, Mar 11th 2:35pm [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 198
   
Singapore
320m20
I have been getting this a lot recently.

Tricord   Posted Sunday, Mar 11th 4:40pm [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Administrator
Post nr. 1003
   
Belgium, Europe
323i Baur
Hey guys,

We just did a RAM upgrade on the webserver. Things should run a lot smoother now. Do let me know if you still get these error messages.

Thanks!

wayfast   Posted Monday, Mar 12th 3:05am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 3

Belleville, Michigan
81 323i
yep still get them

pjs323i   Posted Monday, Mar 12th 11:38am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 51
   
Canberra, Australia
'81 323i
yeah i was trying to log in today and i noticed that the site was down i was hoping you where back doing some maintanace. good to see you back, tri!

pjs323i   Posted Monday, Mar 12th 11:43am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 51
   
Canberra, Australia
'81 323i
yeah, still gettin' errors. the site is faster, but its still making the same errors on photo's and stuff. I can't delete photo's off my memberpage either...

pjs323i   Posted Monday, Mar 12th 11:43am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 51
   
Canberra, Australia
'81 323i
and my post counter has stopped at 51, its been like that for a while

Boost_me   Posted Sunday, Mar 18th 8:26am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 143
   
Victoria, Australia
1981 BMW 323i
Hey it has too (51 posts)....that's funny dude.....

jrcook320   Posted Monday, Mar 19th 4:45am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Junior Member
Post nr. 1
   
Van Wert, OH
'81 320i
heh, mine stopped at 1


Thread Administration
 

Copyright 2001-2005 e21.tricord.be. All rights reserved. Powered by Unified.