BMW E21
 
Navigation
 -Home
 -Search
 -News
 -Portal

Site Account
 -Login
 -Register
 -Online Users


Forums
 -General Forum
 -Tech Forum
 -News Archives
 -Cars

Files
 -Overview

E21
 -About
 -Parts
 -Funstuff
 -Classifieds
 -Links
 -Projects

Features
 -Unified
 -Hosting
 -Personal
 -Vin-checker
 -Events

Registry
 -Index
 -Thumbnails


General Forum : this suks

- BMW E21 Community
   - General Forum
      - this suks
ads 323   Posted Sunday, Apr 8th 9:54am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 14

nsw australia
e21 323 turbo
how do i upload images?????????????????????????

melloh   Posted Sunday, Apr 8th 10:03am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 532
   
California, USA (San Jose)
1980 320is, 1991 318is
Each member is allowed a certain amount of space, and only certain types of images are allowed.

1) log in
2) Member Pages (under "Site Account")
3) Manage Files, Images and Webpages(under "Options")

ads 323   Posted Sunday, Apr 8th 11:52am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 15

nsw australia
e21 323 turbo
it wont do it

ichiwan2   Posted Sunday, Apr 8th 4:45pm [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 277
   
Kuala Lumpur, Malaysia
BMW320/6(e21)
U cud put ur pics on image storing sites and provide [img] links, like Photobucket.com etc

melloh   Posted Sunday, Apr 8th 7:28pm [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 533
   
California, USA (San Jose)
1980 320is, 1991 318is
could you be more sescriptive than "it won't do it"?

wayfast   Posted Sunday, Apr 8th 8:34pm [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 5

Belleville, Michigan
81 323i
ichiwan2 wrote:
U cud put ur pics on image storing sites and provide [img] links, like Photobucket.com etc
.

don't use tricords hosting, it's not very good....

BruceH   Posted Sunday, Apr 8th 9:15pm [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 1114
   
Atlanta, GA USA
81 323 Baur, 85 745
Wow, 5 whole posts and you are a critic?

The hosting is fine for the price. Remember that this site is not a commercial venture.

melloh   Posted Sunday, Apr 8th 10:13pm [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 534
   
California, USA (San Jose)
1980 320is, 1991 318is
Ditto, Bruce. I'm not a huge internet hosting critic, but I know many are out there. Regardless of how critical one is, users of this site should be aware that this site (and many others like it) is run completely voluntarily and out of his own pocket and his time (with the help of some other volunteer members). In fact, I recall a conversation years ago where he actually turned down offerings (can't remember the details), to my understanding, retain purity of the site and perhaps for his own good conscience. I'm not saying we should deify or kiss Tricord's butt, but at least be a bit more dignified in our criticisms. He has managed to make this site easy to use with few glitches (and is ON it when one is found), and kept it a friendly environment (with the exception of some recent spam invasions).


Now, back to the topic. Please provide us with more details on what you are doing and what is happenning (like error messages). Have they been uploaded or not?

wayfast   Posted Sunday, Apr 8th 11:37pm [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 6

Belleville, Michigan
81 323i
BruceH wrote:
Wow, 5 whole posts and you are a critic?

The hosting is fine for the price. Remember that this site is not a commercial venture.
yes, every time i use the site, i get numerous errors.

M42powered   Posted Monday, Apr 9th 2:23am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Staff
Post nr. 708
   
Arizona, USA
1981 BMW 320i
wayfast wrote:
BruceH wrote:
Wow, 5 whole posts and you are a critic?

The hosting is fine for the price. Remember that this site is not a commercial venture.
yes, every time i use the site, i get numerous errors.


That's funny, because I never get errors... ever.

BruceH   Posted Monday, Apr 9th 2:46am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 1115
   
Atlanta, GA USA
81 323 Baur, 85 745
I've been here since day one and have seen some errors. The site works and reaches a decent crowd. Live with the problems and advise Tri of the errors. He makes it right when he has time.

Works for me.

Thanks Tri!

wayfast   Posted Monday, Apr 9th 3:28am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 7

Belleville, Michigan
81 323i
M42powered wrote:
wayfast wrote:
BruceH wrote:
Wow, 5 whole posts and you are a critic?

The hosting is fine for the price. Remember that this site is not a commercial venture.
yes, every time i use the site, i get numerous errors.


That's funny, because I never get errors... ever.
lucky you, every time i click something i get a forbidden message

Boost_me   Posted Monday, Apr 9th 5:00am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 186
   
Victoria, Australia
1981 BMW 323i
wayfast wrote:
M42powered wrote:
wayfast wrote:
BruceH wrote:
Wow, 5 whole posts and you are a critic?

The hosting is fine for the price. Remember that this site is not a commercial venture.
yes, every time i use the site, i get numerous errors.


That's funny, because I never get errors... ever.
lucky you, every time i click something i get a forbidden message



Ok this guy need's to shut-up (wayfast)........I use Tricord's image hosting and it work's 100% fine, the only problem I have in that area is if my images are too big.....Which, the last time I checked so does every other image hosting feature on other forum website's....I only have 17X post's and I've only used this site since November 06' (6 Mth's) But I use it every-day and I think I've only ever gotten and error message or no access to this site maybe 2-3 time's......Now out of 160ish days or so I don't think that's really all that bad.....Do you??

melloh   Posted Monday, Apr 9th 9:11am [Edit] [Quote] [IMS] [View car]
Member
Post nr. 538
   
California, USA (San Jose)
1980 320is, 1991 318is
Again, please be more detailed on what is happening if you want anything to be solved. Otherwise, you're just being a punk (hence the negative affect). You say "every time I click something I get a forbidden message", but that is obviously an exaggeration as you were able to post your displeasures.

So, let me spell it out for you. Post the LINK/URL you are attempting to access and describe in detail what the error message is. Also, denote time of day. I have noticed that the server is slow and sometimes inaccessible during mid-day on weekdays (west coast/pacific time). I don't complain b/c I know there isn't much Tri can do about it. Clearly, this site works. There is likely a browser setting or maybe a login error on your side. (For example, I believe you need cookies activated/allowed to access the site.)


Thread Administration
 

Copyright 2001-2005 e21.tricord.be. All rights reserved. Powered by Unified.